View allAll Photos Tagged Comment
Comments are always welcome and favs most appreciated.
Comentarios y favs son siempre bienvenidos
© Photography of Ricardo Gomez Angel
All rights reserved. All images on this website are the property of Ricardo Gomez Angel. Images may not be reproduced, copied or used in any way without written permission.
© Fotografía de Ricardo Gomez Angel
Todos los derechos reservados. Todas las imágenes contenidas en este sitio web son propiedad de Ricardo Gomez Angel. Las imágenes no se pueden reproducir, copiar o utilizar de ninguna manera sin el permiso escrito
Your comments and faves are greatly appreciated.
Splendid Fairy-wren
Scientific Name: Malurus splendens
Description: The breeding plumage of the male is predominantly blue, varying from cobalt-blue in the east of its range to violet-blue in the west.It has black bands at the base of the tail (absent in the violet-blue birds), across the breast and from the beak, through the eyes to join a band across the back of its neck. Its crown and cheek patches are paler blue. Wings and long tail are brown with a blue wash. His beak is black and his legs and feet are brown-grey. In non-breeding plumage, called eclipse, he is very similar to the female, being pale brown above and buff to white underneath although he retains the blue wash on wings and tail. The female does not have the blue wash on her wings, but does have a reddish-tan line from beak to eye that extends into a ring around her eye. Her beak is reddish-tan.
Similar species: The male in breeding plumage is quite distinct but in eclipse he is similar to the males of other fairy-wrens in eclipse. A faint wash of blue on male wings during eclipse distinguishes this species from others. The female is similar to females of other fairy-wren species, but has a bluer tail than most.
Distribution: These birds are widely distributed across Australia in two areas. One area is from about Shark Bay south through WA, through SA except the coast to about the Flinders Ranges and the southern and central parts of NT. The eastern area include SA from the Flinders Ranges, the far north-western tip of Vic, NSW east to about Moree and Balranald and south central Qld.
Habitat: These birds live in arid to semi-arid areas, in mostly dense shrublands or woodlands of acacia, and mallee eucalypt with dense shrubs.
Seasonal movements: These birds are mostly sedentary, defending a territory all year, but the younger females may disperse to another territory. In some areas they are semi-nomadic, depending on local conditions.
Feeding: Like most of the fairy-wrens, Splendid Fairy-wrens eat mostly insects and forage on both the ground and in shrubs. They live in groups which forage together.
Breeding: The Splendid Fairy-wren female builds an oval domed nest of dry grass, strips of bark and rootlets, with an entrance two thirds of the way up one side. The female is the only member of the group to incubate the eggs, but all members of the group feed the chicks.
Calls: A rapid series of slightly metallic, high-pitched pips that blend into an "undulating" call.
Minimum Size: 12cm
Maximum Size: 14cm
Average size: 13cm
Average weight: 9g
Breeding season: mostly September-December, but can extend from August to April
Clutch Size: 2 to 4, mostly 3
Incubation: 15 days
Nestling Period: 11 days
(Source: www.birdsinbackyards.net)
© Chris Burns 2018
__________________________________________
All rights reserved.
This image may not be copied, reproduced, distributed, republished, downloaded, displayed, posted or transmitted in any form or by any means, including electronic, mechanical, photocopying and recording without my written consent.
We had a severe ice storm in my area"
"For ABCs and 123a (group)" *i* is for ice.
Please let it load for 1 or 2 seconds more than you normally do for most images. Often, it will get more clear.
backlight shot with my little compact cam again...
thanks to you all, this flood of comments blows me away!
Comments are always welcome and favs most appreciated.
Comentarios y favs son siempre bienvenidos
© Fotografía de Ricardo Gomez Angel
Todos los derechos reservados. Todas las imágenes contenidas en este sitio web son propiedad de Ricardo Gomez Angel. Las imágenes no se pueden reproducir, copiar o utilizar de ninguna manera sin el permiso escrito.
© Photography by Ricardo Gomez Angel
All rights reserved. All images contained on this website remain the property of Ricardo Gomez Angel. Images may not be reproduced, copied, or used in any way without written permission.
flickriver.com/
Several comments have noted the strange position of the Woodpecker. He had just come out of the nesting hole and for some reason wanted to take another look at the nest. I caught him in mid-pivot.
Cascade Mountains – Jackson County – Oregon - USA
“Reminiscent of a troupe of wide-eyed clowns, Acorn Woodpeckers live in large groups in western oak woodlands. Their social lives are endlessly fascinating: they store thousands of acorns each year by jamming them into specially made holes in trees. A group member is always on alert to guard the hoard from thieves, while others race through the trees giving parrotlike waka-waka calls. Their breeding behavior is equally complicated, with multiple males and females combining efforts to raise young in a single nest….. Acorn Woodpeckers are medium-sized woodpeckers with straight, spike-like bills and stiff, wedge-shaped tails used for support as the birds cling to tree trunks….. These woodpeckers live in oak and mixed oak-conifer forests on slopes and mountains in the Southwest and West Coast. They’re tolerant of humans, and you can find them in towns where there are acorns and suitable places to store them.”
Status : Least Concern
Source : Cornell University Lab of Ornithology
*** Comments disabled for this image. ***
Lugano
Switzerland
December 2024
Copyright Rebecca Ang 2025. All Rights Reserved.
Do not copy, reproduce, download or use in any way without permission.
+1 in comments.
And if every hole makes a scar,
And every scar marks it's place,
Then I will never live freely without your trace.
I'm quite happy with how this one turned out :)
I'm also considering uploading the one in the comments too...
But anyways, I also took the photo of the trees myself.
Comments disabled for this photo! But, please feel free to favorite.. & also leave comment notes on the photo! ((I love when you do that!!))
◼◻◼◻◼
Last night I received my package in the mail. It included a bunch of goodies that you'll be seeing soon in my photography!
;)
I was going to do a little photoshoot today, but I have been really exhausted. (Not sure why). So.. I'm just relaxing...But please keep your eye out- new photos coming soon! :) Fun ones! *big smiles*
لست مهتمه ب /
معرفةِ , الطريقه التيّ !
يفضلونهااِ في التعامل :
ف ثقتيّ ب نفسي ♡
لاا تزال تهمس فِ اذنيّ قائله :
* من يرديك س يتقبلك
كماا إنتِ :')
,
twitter.com/#!/maha_ALBusayyis
-
( أبيهآ بدون كومنت بليز )
لأني آسكر الكومنتآت ويفتح فجأه
*************************
PLEASE CLICK OPEN THE COMMENT SECTION TO VIEW ALL THE PHOTOS
Hong Kong street series
Please feel free to view the uploads on my other Flickr stream at www.flickr.com/photos/82814163@N04/ where most of my work are posted. It's a no-need-to-comment site :-))
Comments are always welcome and favs most appreciated.
Comentarios y favs son siempre bienvenidos
© Photography of Ricardo Gomez Angel
All rights reserved. All images on this website are the property of Ricardo Gomez Angel. Images may not be reproduced, copied or used in any way without written permission.
© Fotografía de Ricardo Gomez Angel
Todos los derechos reservados. Todas las imágenes contenidas en este sitio web son propiedad de Ricardo Gomez Angel. Las imágenes no se pueden reproducir, copiar o utilizar de ninguna manera sin el permiso escrito
Comment Box ..CLOSED..
but will be returning faves "Share + Look"
All best wish happy and take care 2022
Aber Lin
April/17/2022
😍😍😷😷💉💉💉😷😷😍😍
Many thanks for your visits, faves and comments. Cheers.
Spangled Drongo (revisited)
Scientific Name: Dicrurus bracteatus
Description: The Spangled Drongo has glossy black plumage, with iridescent blue-green spots (spangles), a long forked tail and blood red eyes. Sexes are similar, but the female is slightly smaller. Occasional white spotting can be seen on the upper wings of both sexes. Young birds are more sooty black without the spangles and the eye is brown. The Spangled Drongo is noisy and conspicuous, usually active, and frequently aggressive to other species.
Similar species: Several other species are glossy black with red eyes. The Metallic Starling, Aplonis metallica, (21 cm - 24 cm) is found on the north-east coast, and has black plumage, brightly glossed with green and purple, a bright red eye and long tapered tail. The Trumpet Manucode, Manucodia keraundrenii, (28 cm - 32 cm) is restricted to northern Cape York Peninsula; it has slender plumes on the nape and throat. The adult male Common Koel, Eudynamys scolopacea, (40 cm - 46 cm) is larger and lacks the spangles and fish tail.
Distribution: Spangled Drongos are found throughout northern and eastern Australia. Also found in New Guinea and eastern Indonesia. Closely related species occur through south-east Asia to India, China, and the Philippines and on some south-west Pacific islands.
Habitat: Spangled Drongos prefer wet forests, but can also be found in other woodlands, mangroves and parks. They tend to avoid more dense forest types and rainforest interiors. Birds are more common in the north, and are often seen either singly or in pairs.
Seasonal movements: migratory; Individuals from the northern areas of Western Australia and the Northern Territory migrate northwards to Indonesia, while the eastern Australian birds migrate to New Guinea. Some Drongos in the south-east and central-east, however, remain in the same area or head south, occasionally turning up in Tasmania.
Feeding: The Spangled Drongo is usually seen perched on an open branch or telegraph wire, where it awaits a passing insect. Once seen, its prey is pursued in an acrobatic display, and is caught in the drongo's slightly hooked bill. The Spangled Drongo then returns to its perch to eat its victim. The prey is guided into the bill with the assistance of sensitive, long, wire-like bristles bordering the bill (rictal bristles). Insects are also taken from foliage and from under bark; fruit and nectar also form part of its diet.
Breeding: Spangled Drongos normally have only one clutch per season. Both adults participate in building the nest, which is a simple, shallow cup of twigs, vine tendrils and grasses, held together with spider web. It is placed in a horizontal fork of tree, normally toward outer edges and up to 10 m â 20 m above the ground. Both sexes incubate the eggs and care for the young. Spangled Drongos actively defend the nest against intruders.
Calls: A variety of sounds, including some distinctive metallic notes like a stretched wire being plucked, and occasional mimicry of other bird species.
Minimum Size: 28cm
Maximum Size: 32cm
Average size: 30cm
Average weight: 79g
Breeding season: September to March
Clutch Size: 3 to 5
(Source: www.birdsinbackyards.net)
© Chris Burns 2018
__________________________________________
All rights reserved.
This image may not be copied, reproduced, distributed, republished, downloaded, displayed, posted or transmitted in any form or by any means, including electronic, mechanical, photocopying and recording without my written consent.
Thanks to everyone for their comments and favorites. This photo got to #8 on the Flickr Explore page!
Pentax 645D
Pentax 67 105mm Lens
Pentax 67 to 645 adapter
Model - Liz Craig
Makeup - Kim Clay
Photographer - Chris Willson
Please note this image (along with all of the images I have on Flickr) is copyright.
Chris Willson
Comments are always welcome and favs most appreciated.
Comentarios y favs son siempre bienvenidos
© Photography of Ricardo Gomez Angel
All rights reserved. All images on this website are the property of Ricardo Gomez Angel. Images may not be reproduced, copied or used in any way without written permission.
© Fotografía de Ricardo Gomez Angel
Todos los derechos reservados. Todas las imágenes contenidas en este sitio web son propiedad de Ricardo Gomez Angel. Las imágenes no se pueden reproducir, copiar o utilizar de ninguna manera sin el permiso escrito
Comments and Critic are highly appreciated.
Description: Tengku Ampuan Jemaah Mosque, a mosque in Bukit Jelutong, Selangor, Malaysia. Waking up that morning to a clear morning before the blue hour, I visited the mosque which I have not visited for quite a long time. While the mosque is quite a distance from home, I am glad that I made that travel as the colors that illuminates the mosuqe that morning was to me, kinda surreal and beautiful. Alhamdulillah.
Filter: Singh Ray RGND (0.9)
Follow me on:
www.facebook.com/hafidz.abdulkadir
My pictures available at Getty Images
Hafidz Abdul Kadir / © All rights reserved
Comments are always welcome and favs most appreciated.
Commentaries y favs son siempre bienvenidos
© Photography of Ricardo Gomez Angel
All rights reserved. All images on this website are the property of Ricardo Gomez Angel. Images may not be reproduced, copied or used in any way without written permission.
© Fotografía de Ricardo Gomez Angel
Todos los derechos reservados. Todas las imágenes contenidas en este sitio web son propiedad de Ricardo Gomez Angel. Las imágenes no se pueden reproducir, copiar o utilizar de ninguna manera sin el permiso escrito
Comments are always welcome and favs most appreciated.
Comentarios y favoritos son siempre bienvenidos
© Photography of Ricardo Gomez Angel
All rights reserved. All images on this website are the property of Ricardo Gomez Angel. Images may not be reproduced, copied or used in any way without written permission.
© Fotografía de Ricardo Gomez Angel
Todos los derechos reservados. Todas las imágenes contenidas en este sitio web son propiedad de Ricardo Gomez Angel. Las imágenes no se pueden reproducir, copiar o utilizar de ninguna manera sin el permiso escrito