View allAll Photos Tagged Open

  

我承認...

我喜歡open將也喜歡海棉寶寶... >_<

:)

 

真的是

老了才在裝可愛 Y_Y

In late August 2024 an invite-only open day was held at Xelabus of Eastleigh to mark the opening of their new maintenance facility in Barton Park. The new facility was officially opened by Fred Dinenage of TV fame (ITV Southern and How!) and were treated to a building tour and shown examples of their fleet, some of which were brand new.

A world of reflections

My Bird in Paradise plant now has a bloom open for Christmas!!

 

Mount Pleasant

2013

(c) All rights reserved.

Blijkbaar werd er op en rond het station niet al te strak aan de regels vastgehouden: een 2400 met een rangeerdeel aan de haak steekt met open bomen het overpad over....Langs het perron staat een mat'64 in oeruitvoering: let op de deuren en de grote rolfilm- die overigens blanco toont. Dat was eenvoudiger dan dat de conducteur zich een lamme arm draaide aan de handbediende bestemmingsrol....

Wie weet of we hier met een tweetje, danwel een vier van doen hebben wordt van harte uitgenodigd dat hier te melden...

ook deze fot werd gemaakt door P.Korpershoek.

Foto uit het NH archief.

 

De foto's uit deze serie zijn HIER nogmaals te zien:

www.flickr.com/photos/meijkie/albums/72157668096660207

Fotos de la competencia de Poomsae correspondiente al Open de España 2015.

Northern Cardinal

 

The male Northern Cardinal is perhaps responsible for getting more people to open up a field guide than any

 

other bird. They’re a perfect combination of familiarity, conspicuousness, and style: a shade of red you can’t

 

take your eyes off. Even the brown females sport a sharp crest and warm red accents. Cardinals don’t migrate and

 

they don’t molt into a dull plumage, so they’re still breathtaking in winter’s snowy backyards. In summer, their

 

sweet whistles are one of the first sounds of the morning.

 

Songs

 

Both male and female Northern Cardinals sing. The song is a loud string of clear down-slurred or two-parted

 

whistles, often speeding up and ending in a slow trill. The songs typically last 2 to 3 seconds. Syllables can

 

sound like the bird is singing cheer, cheer, cheer or birdie, birdie, birdie. Males in particular may sing

 

throughout the year, though the peak of singing is in spring and early summer.

 

Calls

 

Scientists have described at least 16 different calls for the Northern Cardinal, but the one you’ll hear most

 

commonly is a loud, metallic chip. Cardinals make this call when warning off intruders to their territory, when

 

predators are near, as females approach their nests, and by both sexes as they carry food to the nest or when

 

trying to get nestlings to leave the nest. When one member of a pair is about to feed the other, either bird may

 

make a softer took note.

  

Cool Facts

 

Only a few female North American songbirds sing, but the female Northern Cardinal does, and often while sitting

 

on the nest. This may give the male information about when to bring food to the nest. A mated pair shares song

 

phrases, but the female may sing a longer and slightly more complex song than the male.

Many people are perplexed each spring by the sight of a cardinal attacking its reflection in a window, car

 

mirror, or shiny bumper. Both males and females do this, and most often in spring and early summer when they are

 

obsessed with defending their territory against any intruders. Birds may spend hours fighting these intruders

 

without giving up. A few weeks later, as levels of aggressive hormones subside, these attacks should end (though

 

one female kept up this behavior every day or so for six months without stopping).

The male cardinal fiercely defends its breeding territory from other males. When a male sees its reflection in

 

glass surfaces, it frequently will spend hours fighting the imaginary intruder.

A perennial favorite among people, the Northern Cardinal is the state bird of seven states.

The oldest recorded Northern Cardinal was a female, and was 15 years, 9 months old when she was found in

 

Pennsylvania.

  

Habitat

 

Open Woodland

 

Look for Northern Cardinals in dense shrubby areas such as forest edges, overgrown fields, hedgerows, backyards,

 

marshy thickets, mesquite, regrowing forest, and ornamental landscaping. Cardinals nest in dense foliage and

 

look for conspicuous, fairly high perches for singing. Growth of towns and suburbs across eastern North America

 

has helped the cardinal expand its range northward.

  

Food

 

Seeds

 

Northern Cardinals eat mainly seeds and fruit, supplementing these with insects (and feeding nestlings mostly

 

insects). Common fruits and seeds include dogwood, wild grape, buckwheat, grasses, sedges, mulberry, hackberry,

 

blackberry, sumac, tulip-tree, and corn. Cardinals eat many kinds of birdseed, particularly black oil sunflower

 

seed. They also eat beetles, crickets, katydids, leafhoppers, cicadas, flies, centipedes, spiders, butterflies,

 

and moths.

  

Nesting

 

Nesting Facts

 

Clutch Size

2–5 eggs

 

Number of Broods

1-2 broods

 

Egg Length

0.9–1.1 in

2.2–2.7 cm

 

Egg Width

0.7–0.8 in

1.7–2 cm

 

Incubation Period

11–13 days

 

Nestling Period

7–13 days

 

Egg Description

 

Grayish white, buffy white, or greenish white speckled with pale gray to brown.

Condition at Hatching

Naked except for sparse tufts of grayish down, eyes closed, clumsy.

Nest Description

 

Males sometimes bring nest material to the female, who does most of the building. She crushes twigs with her

 

beak until they’re pliable, then turns in the nest to bend the twigs around her body and push them into a cup

 

shape with her feet. The cup has four layers: coarse twigs (and sometimes bits of trash) covered in a leafy mat,

 

then lined with grapevine bark and finally grasses, stems, rootlets, and pine needles. The nest typically takes

 

3 to 9 days to build; the finished product is 2-3 inches tall, 4 inches across, with an inner diameter of about

 

3 inches. Cardinals usually don’t use their nests more than once.

 

Nest Placement

  

Shrub

A week or two before the female starts building, she starts to visit possible nest sites with the male following

 

along. The pair call back and forth and hold nesting material in their bills as they assess each site. Nests

 

tend to be wedged into a fork of small branches in a sapling, shrub, or vine tangle, 1-15 feet high and hidden

 

in dense foliage. They use many kinds of trees and shrubs, including dogwood, honeysuckle, hawthorn, grape,

 

redcedar, spruce, pines, hemlock, rose bushes, blackberry brambles, elms, sugar maples, and box elders.

  

Ground Forager

 

Northern Cardinals hop through low branches and forage on or near the ground. Cardinals commonly sing and preen

 

from a high branch of a shrub. The distinctive crest can be raised and pointed when agitated or lowered and

 

barely visible while resting. You typically see cardinals moving around in pairs during the breeding season, but

 

in fall and winter they can form fairly large flocks of a dozen to several dozen birds. During foraging, young

 

birds give way to adults and females tend to give way to males. Cardinals sometimes forage with other species,

 

including Dark-eyed Juncos, White-throated Sparrows, other sparrow species, Tufted Titmice, goldfinches, and

 

Pyrrhuloxias. They fly somewhat reluctantly on their short, round wings, taking short trips between thickets

 

while foraging. Pairs may stay together throughout winter, but up to 20 percent of pairs split up by the next

 

season.

  

Conservation

 

status via IUCN

 

Least Concern

 

Northern Cardinal populations slightly increased between 1966 and 2014, according to the North American Breeding

 

Bird Survey. Partners in Flight estimates a global breeding population of 120 million with 77% living in the

 

U.S., and 22% in Mexico. They rate a 5 out of 20 on the Continental Concern Score and are not on the 2014 State

 

of the Birds Watch List. The expansion of people and their backyards over the last two centuries has been good

 

for cardinals. However, habitat loss in southeastern California, at the edge of the cardinal’s range, may cause

 

the disappearance of the cardinal population there.

  

Open Women Beach Volleyball

"Open!"..... ;-)))

/seen @Naturalpark Wilhelmshöhe, Kassel - Germany

2017-01-15: One of the photos taken the other day when I visited the Milwaukee County Zoo. Stella took a big, large yawn as shown here. I was hoping to make a trip down to see the bald eagles on the Mississippi this weekend but ended fighting a bug that has knocked me out the last couple of days.

 

Nikkor 70-200mm @ 135mm, 1/125s, f/3.5, ISO 3200.

  

Please do not copy and/or redistribute this photo without prior permission (including, and is not limited to, www.tumblr.com/ and pinterest.com as these sites download their own copy of the picture without my consent), thanks for your understanding!

Look at that concentration...

Easter Egg Hunt

Peyton

March, 2021

Fotos de la competencia de Poomsae correspondiente al Open de España 2015.

May2025.

501 Club in East Little Rock, Arkansas USA.

KodakTriX400@1600.Pentax645.SMCPentax645-55mm.YellowFilter.DiafineDeveloper3+3.CameraScan:FujifilmXH1

Zhulun Rd, Taipei

 

Dedicated to my friend orbitalbox

 

Nikon FM2

Tmax 400

Ed Robertson. London based Street Photographer. occipitals.net

Coincidentally the weekend we arrived in Lisbon it was Open House Weekend. We didn't build it into our plans at all, and only learned it was happening when we were headed to the Palace at Ajuda; we chose not to adjust our plans to take advantage.

should you decide to leave,

should you decide to stay.

I found this stitch a bit hard to 'get', and ended up using it largely as a couching stitch. I was hoping it would look a bit like branches across a pond. Blogged here - randomapplique.blogspot.com/2007/01/take-stitch-tuesday-o...

2011 East Valley Open House

1 2 ••• 26 27 29 31 32 ••• 79 80