View allAll Photos Tagged 1...

HIDE AND SEEK ANYONE?

Olympus digital camera. Olympus 55/1.2 wide open.

Samsung NX300

ƒ/5.0

18.0 mm

1/125

100

Puertas abiertas de nuestro restaurante desde los desayunos, para que puedas disfrutar de este día maravilloso en nuestra terraza, con este maravilloso día de sol que tenemos

 

#hotel #restaurante #rutas #andar #runnign #training #sport #deporte #serraniaderonda #ronda #malaga #andalucia #spain

Samsung NX300

ƒ/2.2

30.0 mm

1/160

100

in collaboration with Virginia Seguí AKA: seguicollar

you can find here work here: www.flickr.com/photos/seguicollar/

 

she is an outstanding artist who i have had the pleasure to work with several times.

 

the music: Mahler: Symphony No.1 in D - 3

 

we started with a basic photo and each took a turn to add something to the shot. we did this several times until we agreed it was finished.

Ring road in North Iceland … on the way to Reykjavik

Processed with VSCOcam with c3 preset

Konica 50/1.4

Route 1, entre Egilsstaðir et le lac Mývatn, Islande.

All rights reserved. REPRODUÇÃO PROIBIDA - ® Todos os direitos reservados.

  

View Fullscreen in Lightbox

Press L

  

Sorria!!!

  

[Não autorizo o uso de qualquer foto em Blog, Fotolog ou quarquer meio de comunicação, caso haja interesse entre em contato, mas não utilize sem permissão. O direito autoral é protegido no Brasil e no Exterior pelo ART. 7, INC. VII DA LEI Nº 9.610/98..]

Well, (like I’ve said before) Mary likes elephants, and I like incense. We also like old fashioned things, like banker’s lamps and swingy clocks and dried straw flowers you can’t see right now. The Monopoly board was painted by my grandfather (my dad’s dad), and we bought the clock on our honeymoon. The lamp? $2 at a garage sale. We are made of deals.

Strobist: AB1600 with gridded 60 X30 softbox camera left. Triggered by Cybersync.

Strobist: AB1600 with gridded 60 X30 softbox camera left. Reflector camera right. Triggered by Cybersync.

Your comments and faves are greatly appreciated. Many thanks.

 

Brown Falcon

Scientific Name: Falco berigora

Description: Brown Falcons are small to medium-sized raptors (birds of prey). The female is larger than the male. The Brown Falcon has a range of plumage colours, from very dark brown to light brown above and off-white below. Generally, the upperparts are dark brown and the underparts are pale buff or cream. The sides of the head are brown with a characteristic tear-stripe below the eye. Birds from the tropical north are very dark, with a paler face and undertail, while those from central Australia are paler all over. Younger birds resemble dark adults, but have less obvious barring on the tail, and a buff-yellow colour on the face, throat and nape of the neck.

Similar species: Paler birds may often be confused with a related raptor (bird of prey), the Nankeen Kestrel, F. cenchroides, which is quite a bit smaller and has a more rufous crown. Dark Brown Falcons may be mistaken for slightly larger Black Falcon, F. subniger. The Black Falcon has longer legs and lacks barring on the tail. The Black Falcon also appears sleeker in shape and movements.

Distribution: The Brown Falcon ranges throughout Australia, and north to New Guinea.

Habitat: The Brown Falcon is found in all but the densest forests and is locally common throughout its range. The preferred habitat is open grassland and agricultural areas, with scattered trees or structures such as telegraph poles which it uses for perching. Around outback towns, the birds become quite tame and will allow quite close approach. Birds may stay within the same areas throughout the year or may move around locally in response to changes in conditions. Paler birds are usually associated with inland areas, but all the colour varieties are fairly scattered throughout the range.

Feeding: Brown Falcons are usually seen alone, searching for food from an exposed perch. When prey is sighted, the bird swoops down and grasps it in its claws (talons), killing the prey with a bite to the spine. The powerful bill has specialised 'tomial' teeth and matching notches for this purpose. Less often the species will hunt by hovering or gliding over the ground, often at great heights. Brown Falcons feed on small mammals, insects, reptiles and, less often, small birds.

Breeding: The nest used by the Brown Falcon is normally an old nest from another hawk species, but the species may build its own stick nest in a tree. Occasionally birds nest in open tree hollows. Both sexes share the incubation of the eggs, and both care for the young, although the female performs the bulk of these duties, while the male supplies most of the food.

Calls: Normally silent at rest, but gives some cackling and screeching notes when in flight.

Minimum Size: 41cm

Maximum Size: 51cm

Average size: 46cm

Average weight: 530g

Breeding season: June to November in the south; November to April in the north.

Clutch Size: 2 to 6 (usually 3)

Incubation: 30 days

Nestling Period: 45 days

(Source: www.birdsinbackyards.net)

  

© Chris Burns 2021

__________________________________________

 

All rights reserved.

 

This image may not be copied, reproduced, distributed, republished, downloaded, displayed, posted or transmitted in any form or by any means, including electronic, mechanical, photocopying and recording without my written consent.

1 2 ••• 70 71 73 75 76 ••• 79 80