View allAll Photos Tagged comment
Comments are always welcome and favs most appreciated.
Comentarios y favs son siempre bienvenidos
© Fotografía de Ricardo Gomez Angel
Todos los derechos reservados. Todas las imágenes contenidas en este sitio web son propiedad de Ricardo Gomez Angel. Las imágenes no se pueden reproducir, copiar o utilizar de ninguna manera sin el permiso escrito.
© Photography by Ricardo Gomez Angel
All rights reserved. All images contained on this website remain the property of Ricardo Gomez Angel. Images may not be reproduced, copied, or used in any way without written permission.
flickriver.com/
Please comment if you fave and please credit me if you use.
Step 1: Gather pieces. you will need a binocular, 1x2 vent, lego e11 blaster, and an antennae. You will also need some action figure package plastic or a hollow lego tube.
Step 2: cut apart the vent like shown, cut off the eyehole piece from the binoculars, and you can cut a small part off the antennae. You will also want to cut off the sight from the gun.
Step 3: Cut off small parts from the vent and get your plastic tube trimmed for the front. If you are using a tube You'll have to cut a slit.
Step 4: glue the parts on like so.
Step 5: Glue the tube or plastic and paint black.
Many thanks for the visits, faves and comments. Cheers
Pheasant Coucal
Scientific Name: Centropus phasianinus
Description: A large 'pheasant-like', ground-dwelling cuckoo, the Pheasant Coucal has a long tail and short rounded wings. In its breeding plumage, it has a black head, neck and underbody with the upperparts and wings reddish-brown with black and cream barring and the black tail is barred orange. Out of breeding, the head and back return to a reddish chestnut colour and the underparts are cinnamon brown, with all streaked boldly white. The eye is red. Sexes are similar in plumage, but females are larger than males. Young birds look like paler, non-breeding adults with orange spots on the head, neck and upper body. When disturbed, coucals run rather than fly, or fly clumsily, plunging into cover. Unlike most other cuckoos, the Pheasant Coucal is not a nest parasite.
Distribution: The Pheasant Coucal is found in northern and eastern Australia, as well as New Guinea and East Timor. It is found from the Pilbara, Western Australia, to south-eastern New South Wales. In New South Wales it is mainly found east of the Great Dividing Range from the Queensland border to the southern Hunter region, with some around Sydney and further south to Illawarra.
Habitat: The Pheasant Coucal prefers dense understorey vegetation, particularly grasses, rushes, bracken and sedges, in open forests and woodlands, and around wetlands. Often found in sugar cane plantations near wetlands, on farmlands with thick grasses and weed-infested thickets, such as Lantana. Often seen in parks, gardens and along roads or railway lines.
Seasonal movements: Sedentary.
Feeding: The Pheasant Coucal feeds on the ground on large insects, frogs, lizards, eggs and young of birds and, sometimes, small mammals.
Breeding: Pheasant Coucals form lasting pairs and, unlike other Australian cuckoos, build their own nests and raise their young themselves. The nest is usually hidden in thick grass or sugar cane or in weedy thickets and is a platform of sticks, grass or rushes, lined with leaves and grasses. The male usually incubates the eggs and feeds the young, with the female helping with feeding. More than one clutch can be laid in one season. The Pheasant Coucal is the only Australian cuckoo to build its own nest. It also lives and nests on the ground, unlike other cuckoos.
Calls: Deep, hollow 'oop-oop-oop-oop'; also a metallic tapping call.
Minimum Size: 50cm
Maximum Size: 70cm
Average size: 60cm
Average weight: 380g
Breeding season: September to March
Clutch Size: 3 to 5
Incubation: 15 days
Nestling Period: 13 days
(Source: www.birdsinbackyards.net)
© Chris Burns 2016
__________________________________________
All rights reserved.
This image may not be copied, reproduced, distributed, republished, downloaded, displayed, posted or transmitted in any form or by any means, including electronic, mechanical, photocopying and recording without my written consent.
Any comments and favs are very much appreciated
If you like my creative work, please follow the tracking or other social networking sites below
如果喜歡我的創作與拍攝,歡迎按追蹤
你的鼓勵是每位藝術創作者前進的動力
Follow me:
Facebook|Instagran | 500px中國 |
合作邀約聯絡方式
Contact information :
Line id : kelvin9925
WeChat ID: Kelvin9925
email : iwakuma.kelvin@gmail.com
Comments and Critic are highly appreciated.
Description: 2014-04-13 - The image was taken last Sunday as on the last minute I decided to make my way to Darul Quran in Kuala Kubu Baru which is approximately 1 hour drive from Kuala Lumpur. Arriving a bit late, I quickly deployed my gears in place and Alhamdulillah this was the 1st frame of 900 frames I took for my time lapse session. Do visit my Vimeo or Youtube profile for the timelapse later.
Filter: Singh Ray RNGD 0.9
Follow me on:
My pictures available at Getty Images
Hafidz Abdul Kadir / © All rights reserved
Comments are always welcome and favs most appreciated.
Comentarios y favoritos son siempre bienvenidos
© Photography of Ricardo Gomez Angel
All rights reserved. All images on this website are the property of Ricardo Gomez Angel. Images may not be reproduced, copied or used in any way without written permission.
© Fotografía de Ricardo Gomez Angel
Todos los derechos reservados. Todas las imágenes contenidas en este sitio web son propiedad de Ricardo Gomez Angel. Las imágenes no se pueden reproducir, copiar o utilizar de ninguna manera sin el permiso escrito
Comments are always welcome and favs most appreciated.
Commentaries y favs son siempre bienvenidos
© Photography of Ricardo Gomez Angel
All rights reserved. All images on this website are the property of Ricardo Gomez Angel. Images may not be reproduced, copied or used in any way without written permission.
© Fotografía de Ricardo Gomez Angel
Todos los derechos reservados. Todas las imágenes contenidas en este sitio web son propiedad de Ricardo Gomez Angel. Las imágenes no se pueden reproducir, copiar o utilizar de ninguna manera sin el permiso escrito
Comments are always welcome and favs most appreciated.
Comentarios y favs son siempre bienvenidos
© Photography of Ricardo Gomez Angel
All rights reserved. All images on this website are the property of Ricardo Gomez Angel. Images may not be reproduced, copied or used in any way without written permission.
© Fotografía de Ricardo Gomez Angel
Todos los derechos reservados. Todas las imágenes contenidas en este sitio web son propiedad de Ricardo Gomez Angel. Las imágenes no se pueden reproducir, copiar o utilizar de ninguna manera sin el permiso escrito
All comments regarding this picture, subject, composition, etc are welcome and appreciated. TIA.
To see more pictures of Great Gray Owls, please visit my Great Gray Owl album at www.flickr.com/photos/black_cat_photography/albums/721577...
To see my pictures on flickr river - please visit www.flickriver.com/photos/black_cat_photography/popular-i...
To learn more about these magnificent birds please visit www.allaboutbirds.org/guide/Great_Gray_Owl/overview
Check out the fireworks animation in the comment below, which I made with this photo (with the help of my mom).
Note: I am only 8 years old. My mom 1blessedmom is posting my photos for me and monitoring my photostream.
THANKS so much for all your comments and support!! I appreciate it !!
OBRIGADO por todos os comentários e apoio!! Agradeço imenso!!
Camera: Canon EOS 5D
Lens: Canon EF 16-35mm f/2.8L USM
Focal Length: 16 mm
Shutter Speed: 390.0 sec
Aperture: 9.0
ISO: 100
Tripod: Walimex FT-6694AT Professional Tripod
Tripod Head: Walimex Professional Panhead FT-6665H
Filters:
- B+W Neutral Density ND 110 77mm
- Lee Graduated Neutral Density 0.9 Hard
Copyright © 2005-2009 Hugo Fernandes
All the works on my page and gallery are protected by copyright laws. All rights are reserved to Hugo Fernandes (o g u h). No use of any kind without my permission.
--------------------------------------------------------------------------------
This description was created by a little tool called PhotoInfo.
It was programmed by Erich Jarz -> hundsmiachn.deviantart.com
You can download it here for free -> www.andreasresch.at/upload/PhotoInfo.zip
For feedback send me a note via my deviant page -> andreasresch.deviantart.com
ENJOY!!!
Thanks for looking.
Here's my album for this year: flic.kr/s/aHskzGbt4P
Last year's is here: flic.kr/s/aHskPxovML
Comments are always welcome and favs most appreciated.
Comentarios y favs son siempre bienvenidos
© Fotografía de Ricardo Gomez Angel
Todos los derechos reservados. Todas las imágenes contenidas en este sitio web son propiedad de Ricardo Gomez Angel. Las imágenes no se pueden reproducir, copiar o utilizar de ninguna manera sin el permiso escrito.
© Photography by Ricardo Gomez Angel
All rights reserved. All images contained on this website remain the property of Ricardo Gomez Angel. Images may not be reproduced, copied, or used in any way without written permission.
flickriver.com/
Your comments and faves are greatly appreciated. Many thanks.
White-necked Heron (This one was quite elusive. It took me 5 days to get close enough to shoot it.)
Scientific Name: Ardea pacifica
Description: The White-necked Heron is a large heron with a white head and a long white neck with a double line of black spots running down the front. The upperparts of the body are slate-black, with plum-coloured nuptial plumes on the back and breast during the breeding season. Underparts are grey streaked with white. The bill is black, the naked facial skin is is blue or yellow, the eyes are green, and the legs and feet are black. The White-necked Heron is sometimes known as the Pacific Heron.
Similar species: The Pied Heron, A. picata, is a similar slate-black heron with contrasting white throat and neck, but it is a much smaller (43 cm - 52 cm) bird, with a crested dark cap that extends below the eyes, yellow legs, and a bill that is mostly yellow.
Distribution: The White-necked Heron is distributed throughout mainland Australia, inhabiting mainly fresh water wetlands.
Habitat: Although White-necked Herons are sometimes seen in tidal areas, most are found in shallow fresh waters, including farm dams, flooded pastures, claypans, and even roadside ditches.
Seasonal movements: White-necked Herons have regular winter or spring movements in many areas, but little is known of their patterns of movement.
Feeding: White-necked Herons feed by wading in shallow water or stalking through wet grass looking for fish, amphibians, crustaceans and insects. Like other herons, the White-necked Heron has a special hinge mechanism at the sixth vertebra that allows them to rapidly extend their folded neck and so catch unwary prey.
Breeding: White-necked Herons will breed in any month of the year in response to good rain, but most breeding occurs between September and December. The nest is a loose platform in a living tree such as a river red gum near or over water. The nests may be solitary or in loose colonies. Eggs are incubated by both parents.
Calls: A loud croak is uttered as an alarm call. Other gutteral calls are uttered at the nest.
Minimum Size: 76cm
Maximum Size: 106cm
Average size: 91cm
Average weight: 900g
Breeding season: Mainly September to December.
Clutch Size: Up to six, usually three or four.
Incubation: 30 days
Nestling Period: 45 days
(Source: www.birdsinbackyards.net)
© Chris Burns 2017
__________________________________________
All rights reserved.
This image may not be copied, reproduced, distributed, republished, downloaded, displayed, posted or transmitted in any form or by any means, including electronic, mechanical, photocopying and recording without my written consent.
Comments are always welcome and favs most appreciated.
Comentarios y favs son siempre bienvenidos
© Photography of Ricardo Gomez Angel
All rights reserved. All images on this website are the property of Ricardo Gomez Angel. Images may not be reproduced, copied or used in any way without written permission.
© Fotografía de Ricardo Gomez Angel
Todos los derechos reservados. Todas las imágenes contenidas en este sitio web son propiedad de Ricardo Gomez Angel. Las imágenes no se pueden reproducir, copiar o utilizar de ninguna manera sin el permiso escrito
PLEASE COMMENT IF YOU FAVE!
I got that Microfighter Resistance Fighter set, and immediately fell in love with the figure.
I didn't really get any of The Force Awakens sets when they came out, so it was my first time getting the new pilot suit and helmet.
The figure was practically perfect already, but I wanted to add a little more.
Rebel Pilot:
I immediately changed the head, cause I love how these new heads look. The main figure details were all kept with same with the exception of a few. The white print seemed to be washed out, so I painted over it with a firmer shade of white. I added some black boots, just for a little contrast, and changed the color of the gray tubing on his thighs. The gap between the torso and legs was filled in. The whole figure was then washed in dark brown for a better look. I added simp pockets on the sides of his arms and legs and wrapped his hands in Etape. The helmet has battle damage of various browns, black, and even white for paint scratches.
For his accessory I made an SE-14C. The base was a brickarms gun, with the back chopped off and sights/piping glued on. The whole thing was painted in a matte black. I think I got the likeness pretty well, but I'm missing a side barrel.
I think that's it!
Overall I'm super pleased with how this turned out, as it is one of the first Star Wars figs I've done in a while.
Thanks if you comment and read!
Boss
Comment - Like - Share
Youtube : www.youtube.com/@Ph_portrait
More of photos on Instagram : www.instagram.com/ph_portrait/
Camera : Sony A7cii
Lens : Sigma 50mm 1.2 dg dn art
France
Expulsion de matière lors de la création d'un trou noir galactique : phase 2 - Ejection of matter during the creation of a galactic black hole : step 2
Tachybaptus ruficollis
Little Grebe
Zwergtaucher
Zampullín Común
Малая поганка
Merci pour vos commentaires - Thank you for your comments
Many thanks for your visits, faves and comments. Cheers.
....from a late afternoon walk through Oxley Creek Common - the wrens are like flies at the moment - there's a lot. Oxley Creek Common is home to a remarkable variety of birds. An experienced observer can find as many as 70 species in one hour of observation during the spring about 10% of all Australia's bird species and several times the diversity one could find walking the suburbs. In the past eleven years over 190 species have been recorded on the Common. (Source: University of Queensland)
Superb Fairy-wren
Scientific Name: Malurus cyaneus
Description: Adult male Superb Fairy-wrens are among the most brightly coloured of the species, especially during the breeding season. They have rich blue and black plumage above and on the throat. The belly is grey-white and the bill is black. Females and young birds are mostly brown above with a dull red-orange area around the eye and a brown bill. Females have a pale greenish gloss, absent in young birds, on the otherwise brown tail. The legs are brown in both sexes. Males from further inland and in the south-west of the range have more blue on the back and underparts.
Similar species: Several other species of fairy-wren are found in Australia. The males of each species are quite distinct, but the females and young birds are often difficult to separate. Of the species that overlap in range with the Superb Fairy-wren, the female White-winged Fairy-wren Malurus leucopterus and Red-backed Fairy-wren M. melanocephalus lacks the chestnut colour around the eye, while the female Variegated Fairy-wren M. lamberti has a dull grey-blue wash. Both the Superb and White-winged Fairy-wrens are similar in size. The Variegated Fairy-wren is slightly larger in size and has a longer tail.
Distribution: Superb Fairy-wrens are found south of the Tropic of Capricorn through eastern Australia and Tasmania to the south-eastern corner of South Australia.
Habitat: Seen in most habitat types where suitable dense cover and low shrubs occur. They are common in urban parks and gardens, and can be seen in small social groups. These groups normally consist of one dominant male and several females and young birds.
Feeding: Superb Fairy-wrens feed on insects and other small arthropods. These are caught mostly on the ground, but may also be taken from low bushes. Feeding takes place in small social groups.
Breeding: The nest is a dome-shaped structure of grasses and other fine material. It is usually placed in a low bush and is constructed by the female. The female incubates the eggs alone, but both sexes feed the young. Other members of the group will also help with the feeding of the young.
Male Superb Fairy-wrens have been labelled as 'the least faithful birds in the world'. Females may be courted by up to 13 males in half an hour, and 76% of young are sired by males from outside the social group.
Calls: The Superb Fairy-wren gives a series of high pitched trills, which are given by both sexes. The male often extends these trills into song.
Minimum Size: 13cm
Maximum Size: 14cm
Average size: 14cm
Average weight: 10g
Clutch Size: Three to four.
(Source: www.birdsinbackyards.net)
© Chris Burns 2015
__________________________________________
All rights reserved.
This image may not be copied, reproduced, distributed, republished, downloaded, displayed, posted or transmitted in any form or by any means, including electronic, mechanical, photocopying and recording without my written consent.
Todos los Derechos Reservados © All rights reserved
PLEASE:
Do not post animated gifs or pictures in your comments. Especially the "awards". No invitations to groups where one must comment and/or invite and/or give award and no group icon without any comment.
POR FAVOR: No pongas gifs animados, logos o premios (awards) en tu comentario. No me envíes invitaciones a grupos donde exista la obligación de comentar o premiar fotos, ni a aquellos donde existe un comentario preformateado con el logo del grupo.
THANKS / Muchas gracias!!
Please don't post flashy invites to 'Post 1, Comment 10' groups.
don't use my pictures without my permission. ©
constructive criticism requested
Comments are always welcome and favs most appreciated.
Comentarios y favoritos son siempre bienvenidos
© Photography of Ricardo Gomez Angel
All rights reserved. All images on this website are the property of Ricardo Gomez Angel. Images may not be reproduced, copied or used in any way without written permission.
© Fotografía de Ricardo Gomez Angel
Todos los derechos reservados. Todas las imágenes contenidas en este sitio web son propiedad de Ricardo Gomez Angel. Las imágenes no se pueden reproducir, copiar o utilizar de ninguna manera sin el permiso escrito