View allAll Photos Tagged napping

Notice the duck on the edge of the waterfall??? Yes, she's really SLEEPING there!

 

This duck had certainly selected very interesting place for having a nap. Maybe the water flow provided nice sleepy feel but for me this looks like extremely slippery and uncomfortable place to sleep.

 

And before somebody asks: NO, the duck was really there, this picture is not composition of two separate pictures.

 

If you like this photo then please visit my Alamy site to purchase my photographs

Taken at The Opera House in Toronto,

March 4th, 2020

Summer 2008 German Shepherd Dog Club of Austin annual picnic

My daughter taking a nap with Luna, the goofy Cat...

Cosmo is yawning, after a hard day of playing.

           

Cozy sunbathing nap time.

 

Ricoh GR

They will suck you in and you'll be doomed to nap forever! Bwahahaha!

Jimmy Dean getting a little nap. It is tiring being the Alpha Dog.

Border Trail

My Napidoll Lumiere finally arrived :) Yay! He is cuter than I expected. I've named him Hanoch

sướng nhể :v

nap time in Cambodia

If you ever have the pleasure of being called a dog, say thank you. These loveable creatures have it made in the shade.

Sweet fox taking a nap outside my window this morning.

He's now 2+.. we figured it's high time he moved out of his crib and into a regular bed.. except we are deathly afraid that given a regular bed he'd roll out of it and fall and hurt himself ("he does gymnastics in his sleep" is an apt description)..

 

so instead we setup his new mattress on the floor, and just let him sleep on that. Given the new colourful playmat that surrounds his new bed, and the fact that he isn't imprisoned like he was in the crib he happily obliged!

Allison takes a nap in the car on our way to Florida

[Kampung]

Couple napping, East Coast Park

This is our resident attic squirrel, Purina. We've tried to 'catch and release' her/him to a more appropriate location with no success at all. Several former entrances holes to our house have been blocked with wire but this clever squirrel (I suspect female) quickly returns. I've come to terms with her presence knowing that s/he will leave the house, at least temporarily, if I bang loudly on the ceiling--with a long canoe paddle! I'm clever, too! When not in the attic, she enjoys napping in a huge white pine just outside the window. Life is good for Purina!

Mr Pickles taking a nap. I was actually just playing with some flash settings but every time I look at it I want to take a nap.

6-27-08

NAPS Class of 2021 Leadership

The rufous-naped wren (Campylorhynchus rufinucha) is a songbird of the family Troglodytidae, the wrens. It is a resident breeding species from central-southwest Mexico to northwestern Costa Rica.

 

This large wren breeds in lowlands and foothills from sea level up to 800 m (2,600 ft) altitude in forest or open woodland, scrub, second growth and savanna. It is found mainly on the Pacific side of the central mountain ranges. Its spherical nest has a side entrance and is lined with seed down. It is constructed 1.5 to 8 m (4.9–26.2 ft) high in thorny trees or shrubs, especially bull’s-horn acacia. This species sometimes nests close to the nests of wasps and there is experimental evidence that those that do so are afforded substantial protection from predation by doing so.[2][3]

 

The female alone incubates the three to five brown- or black-spotted white eggs for about two weeks until hatching, and the young fledge after about the same length of time again. After breeding, families sleep together in dormitory nests like those used for breeding.

  

A rufous-naped wren in Guanacaste province, Costa Rica

The adult rufous-naped wren is 17 cm (6.7 in) long and weighs 36 g (1.3 oz). It has a black crown and eyestripe separated by a strong white supercilium, a rufous nape, and cinnamon-brown upperparts streaked with black and white, especially on the rump. The wings and tail are barred with black and greyish-white. The underparts are white. Young birds have duller upperparts and buff underparts.

 

This species has a short rasping call. The song is a mix of rich whistles, chatters and gurgles often given as a duet.

 

The rufous-naped wren forages actively in low vegetation in pairs or family groups. It eats mainly insects, spiders and other invertebrates. This species is often tame and inquisitive.

 

Three main populations vary markedly in size and coloration, and may represent separate species: Veracruz wren (restricted to central coastal Veracruz), rufous-naped wren (north and west from western Chiapas), and rufous-backed wren (south and east from western Chiapas).

Governor Hogan visits NAPS School by Tom Nappi at Annpolis, Maryland

Zimbo családi nap 2015

Zimbo családi nap 2015

Red-naped Trogon - Harpactes kasumba impavidus - Красношейный трогон

 

Near Threatened (IUCN 3.1)

 

Rainforest Discovery Centre, Sepilok, Sabah, Malaysia, 08/25/2022

1 2 ••• 47 48 50 52 53 ••• 79 80