View allAll Photos Tagged Distribution

These are some pictures i took of the former shopko distribution center in De Pere Wisconsin

Rio de Janeiro, RJ - Brasil - 13/06/2019 - Estádio das Laranjeiras-

Jogo Amistoso Fluminense Feminino Sub-18 x Chicago Eagles Sub-18.

FOTO DE LAÍS PATRÍCIO/ FLUMINENSE FC

 

IMPORTANTE: Imagem destinada a uso institucional e divulgação, seu uso comercial está vetado incondicionalmente por seu autor e o Fluminense Football Club.

 

IMPORTANT: Image intended for institutional use and distribution. Commercial use is prohibited unconditionally by its author and Fluminense Football Club

 

IMPORTANTE: Imágen para uso solamente institucional y distribuición. El uso comercial es prohibido por su autor y por el Fluminense Football Club

These had to be replaced in order to widen the street to four lanes.

Children queuing for hot meal at a Caritas food distribution in Sainte Marie Community, Port-au-Prince. Credit: CARITAS/Mathilde Magnier.

Umspannwerk Ettringen Allgäu

distribution station in Etrringen Germany

Scientific Name: Ursus maritimus

 

Description : Polar bears are considered the largest land carnivores in the world, matched only by very large individual Kodiak brown bears. Both sexes differ in size throughout their range; males being much larger than females and continuing to grow for a longer period of time. These bears have long, massive skulls, necks and bodies with long legs and large paws. Ears and tail are short. The nose is more prominent or “Roman†with a black rhinarium (nose pad). The tongue is black and the eyes brown. The surface of the skin is also black. Fur colour varies slightly with the season: new coats grown just prior to the winter season are very white appearing as slightly creamy white against the stark white of their icy winter environment. This pelage is thick, coarse and long with dense underfur. Guard hairs, found throughout the pelage, are shiny, almost glossy, oily and waterproof and have hollow shafts. Polar bears moult annually between the end of May and August. The coat becomes thinner and has a yellow wash or is almost a golden colour.

 

Male polar bears weigh between 400 – 600 kg, and have been recorded up to a maximum of 800 kg. Females are smaller than the males weighing up to 300 kg, and when pregnant up to 460 kg. Polar bears are 2.5 – 3.5 m long.

 

Distribution : The polar bear is circumpolar in distribution, inhabiting all Arctic seas and coastlines. It is found on the pack-ice off the Alaskan coast north of Bering Strait, off the coasts of Greenland and along the Eurasian Arctic coast from Spitsbergen to Wrangell Island. Rare stragglers reach Iceland. Individual bears have been seen on the frozen Arctic Ocean as far as latitude 88 degrees North, only 2 degrees from the North Pole. In Canada, they are found along the Arctic coasts from Alaska to Labrador and from the tip of James Bay to northern Ellesmere Island. Polar bears do roam as far as 150 kilometres inland into the coniferous forests, where they live very differently from the polar bears which belong to the high Arctic.

 

Habitat : They prefer areas of annual ice, which they use as a hunting platform and protective cover. This includes snow-drifted pressure ridges, refrozen cracks and areas of open water surrounded by ice. In areas where the pack ice melts by mid to late summer they come inland and live in coniferous forest areas. Here they remain until the ice re-freezes. Areas of solidly frozen sea ice and the open seas are avoided. Generally they are most common along coastal areas. Some do enter the permanent pack ice.

 

Food : The ringed seal is by far the most common prey. They also eat bearded seal, harp seal and hooded seal. Young walrus are sometimes taken. During the summer months they feed upon the shoreline carrion, fish, mussels, crabs, starfish, lemmings and the eggs and nestling young of waterfowl and cliff-dwelling birds. They will also graze on kelp, grasses and eat mushrooms and crowberries.

 

Reproduction and Development : Normally they are solitary animals outside the breeding season, the exception being a mother with cubs. Polar bears mate in mid-summer. Females first start to breed at 3 to 5 years of age. In April and May adult females are in oestrus and ready to accept a mate. They are polyandrous, meaning one female will mate with more than one male in one breeding season. Males fight among themselves for the female’s attention and a couple will pair off for a period of a few days to two weeks. With females, delayed implantation occurs, the fertilized egg does not implant in the uterus until mid-September to mid-October. Embryonic development begins at this time. Gestation periods, therefore, vary a great deal when including this period of delay. Females choose suitable locations to build their maternity dens in mid-October and retreat to them for the winter season. They give birth to one to four cubs somewhere between late November and early January. Twins are most common. The newborns are small; 25 to 30 cm long and weigh less than 1 kg. They are covered with very fine hair, appearing almost naked and their eyes are closed. Their eyes open at 6 weeks. Growth is very quick; at two months their fur has thickened; they weigh about 5 kg and move about the den. By mid-March to early April, when the den is opened, the cubs weigh about 10 kg and are surprisingly strong. The cubs suckle for nine months, occasionally one year. They are very dependent on their mother and stay with her for two years. At that time they weigh 90 - 180 kg and are half grown.

 

Adaptations : Polar bears are wonderfully adapted to their Arctic surroundings.

 

Locomotion. On land a shuffling walk may be increased to a rolling gallop of 40 km/h and can outrun caribou over a short distance. Bears are often seen standing high on their hind legs, necks stretched to scan the landscape. On thin ice, legs are spread to distribute body mass. Thickly padded and furred soles allow the bear to move quietly as well as providing good traction. Small bumps and cavities on the soles act like suction cups keeping bears from slipping on the ice. The claws are used to dig into icy slopes and to grip prey. They are strong swimmers, paddling with their forefeet only and trailing their hind feet which act as a rudder. They can stay submerged for over one minute, keeping their eyes open. They swim at a speed of approximately 6.4 km/h, often covering long distances.

 

Insulation. Polar bears have a thick layer of sub-cutaneous fat and very dense underfur with several layers of glossy guard hair on the outside. Their pelt is much thicker in winter and provides excellent insulation. The fat layer also adds to buoyancy in the water. Water is shed easily from the oily waterproof fur. Small, furry ears have a heavy network of blood vessels, keeping them warm and conserving heat. The tail is short and rounded also conserving heat. Fur is very dense around the soles of the feet.

 

Pelage. The creamy white appearance of the coat allows the bear to be inconspicuous when hunting seal. Each hair is similar to an optical fibre; colourless and hollow. Being translucent, it reflects the heat from the sun down to the base of the hair, where it is absorbed by the black skin. Whiteness comes from reflection of light rather than pigmentation.

 

Hunting. Bears use their keen sense of smell to detect seal breathing holes. These can be up to a kilometer away and covered by a layer of snow and ice. They will stand or lie by the seal’s blowhole in the ice for hours; they may swim towards seals resting on the ice flows with only their nose showing above the water. They will dive quietly, then swim up to the ice edge and jump out on the seal, and will also crawl towards a sunbathing seal using every piece of raised ice to conceal the approach.

 

Denning. Both sexes occupy dens for shelter. Topographic factors influence the den sites. In Canadian core areas, dens frequently occur on south-facing slopes where northerly prevailing winds create the best drifts, where the wind-chill is least and insulation from received solar radiation is greatest. One of the three largest denning areas worldwide is in Canada. There are three main types of winter refuges: maternity dens, temporary dens and winter shelters. During the winter any bear may dig a temporary den and use it for a few days during a storm, or take shelter in a natural cavity. Winter shelters are used for longer periods of time as resting places. This type of shelter is usually roomier with additional features such as alcoves, porches and ventilation holes. Bears do not hibernate in the strict sense of the word; they have the ability to slow down their metabolism to conserve energy at any time of year. The state of self-induced lethargy while in the shelter allows them to preserve their vital fat reserves. During this time, the body temperature of the polar bear decreases by a few degrees from normal and the respiration rates are markedly reduced. Maternity dens are built and occupied by pregnant females and can vary in size. The denning chamber is at the upper end of an entrance tunnel 1 to 2 m long. It averages 1.5 m in diameter with a height of 90 to 100cm in the middle. Drifting snow seals the entrance. The chamber is higher than the tunnel, trapping bear body heat inside. Dens not only provide a safe place to give birth to her cubs, but are also a place of protection for the cubs during their first few months. During this time she does not leave the den, remaining with her cubs and living on her reserves of fat. In the spring, with her fat severely depleted she must leave to find food to sustain herself and her cubs. After they leave the maternity den she will build temporary refuges in which to nurse, rest and shelter her young cubs and warms them as they all sleep together. She heads with her cubs towards the nearest supply of food, usually towards pack ice.

 

Sight and sounds. Polar bears have good eyesight. Their eyes have inner eyelids that keep the glare of the sun on snow and ice from blinding them. When defending a food source from other bears they use a deep growl. They hiss and snort to show aggression. Angry bears use loud roars and growls. Mothers scold cubs with a low growl.

 

Threats to Survival : Polar bears are one of the animals most threatened by global warming. They depend entirely on sea ice as a platform from which to hunt seals. Reduction of the total ice cover in the Arctic is a serious concern globally. When the ice does not form or forms too late in the season many polar bears starve. In Hudson Bay, scientists have found the main cause of death for cubs to be either lack of food or lack of fat on nursing mothers. Exploitation of minerals and fossil fuels in the Arctic pose a continuous threat. Of the oil and natural gas deposits globally, 20% are located in the Arctic. As the ice cap recedes these become more accessible. Countries are competing which each other in claiming ownership of Arctic and its resources. This can only result in further and more drastic impact on polar bear habitat.

 

Status : IUCN: Vulnerable; CITES: Appendix II; COSEWIC: Special Concern

 

Zoo Diet : Toronto Zoo carnivore diet, dog chow, jumbo smelt and herring, carrots, bean sprouts, Vitamin E and Thiamine supplements.

 

Toronto Zoo Website

I don't play Space Orks, I play Necrons.

But this kind of model makes me want to get a second army (I won't though, I like me my Necrons).

 

Copyright 2009 Hilde Heyvaert.

All rights reserved.

No unauthorized use or distribution.

Laptop and Ipad Distribution 2020

These are some pictures i took of the former shopko distribution center in De Pere Wisconsin

CVHS marketing classes learn distribution channels with the help of hard boiled eggs.

Banner at the HDB Telok Blangah Housing Estate regarding porridge distribution organised by Kelab Masayarakat Telok Blangah during Ramadhan.

Rio de Janeiro, Brasil - 12/07/2026 - Estádio Maracanã.

Fluminense enfrenta o Bahia esta tarde em jogo amistoso no Maracanã.

FOTO: LEONARDO BRASIL / FLUMINENSE F.C.

 

IMPORTANTE: Imagem destinada a uso institucional e divulgação, seu

uso comercial está vetado incondicionalmente por seu autor e o

Fluminense Football Club.É obrigatório mencionar o nome do autor ou

usar a imagem.

.

IMPORTANT: Image intended for institutional use and distribution.

Commercial use is prohibited unconditionally by its author and

Fluminense Football Club. It is mandatory to mention the name of the

author or use the image.

.

IMPORTANTE: Imágen para uso solamente institucional y distribuición. El

uso comercial es prohibido por su autor y por el Fluminense FootballClub.

És mandatório mencionar el nombre del autor ao usar el imágen.

 

Distribution block finished, just needs the wires for the various amps attached to it.

This is a photo of the food distribution centre that Human Appeal International setup in Somalia to help the people affected by the famine.

 

We distribute food parcels containing essential food items that are sourced locally to accommodate for custom and taste. Each parcel is designed to last a family for one month.

 

Please check the following link for more information about our appeal for East Africa - bit.ly/east-africa-appeal

Old pole from Connecticut Power Co. on a line currently carrying 23kV for distribution. This line originally operated at a different voltage in delta, but I am not sure of the specifics.

 

Avon, CT.

These are some pictures i took of the former shopko distribution center in De Pere Wisconsin

U.S. Army Master Sgt. Malika Sharif, Surgeon Cell senior enlisted leader, (left) and U.S. Army Sgt. Langat Enock, medical logistics noncommissioned officer-in-charge, both assigned to the Medical Logistics Center at Combined Joint Task Force – Horn of Africa (CJTF-HOA), check the temperature on a unit of blood at Camp Lemonnier, Djibouti, March 11, 2020. The facility inaugurated its blood storage and distribution center, providing blood delivery capabilities for service members throughout East Africa. (U.S. Air Force photo by Senior Airman Gage Daniel)

These are the photographs of the cloth distribution made to the children of village Mahabadia.distt.Bhopal on 30.07.2011.The eagerness with which the children and women are waiting to have their turn for receiving the clothes shows the imoratnce of the clothes for these people who are just hand to mouth.We have been proivding clothes to the few villages since last 3 years.Besides this we have also an inititiave of Grain school.Women working as daily wage labourer pare provided basic education of Hindi writing and reading and to suport them they are provided certain qunaity of Grain every month.For further details pls visit our site ahmabhumika.org

 

Ramadan Food distribution Somalia

The banner of the fresh food voucher distribution sways in the wind at the New Stadium camp in Maiduguri.

 

Read more about FAO and the Lake Chad Basin crisis.

 

Photo credit must be given: ©FAO/Patrina Pink. Editorial use only. Copyright FAO

Truck : Daf XG 3-axle with city refrigerated semi-trailer

Company : MMI Distribution (Culina Group)

Date : 28/07/2025

Location : Edinburgh (Scotland)

LA County Library employee Vivian Llere-Carpio gathers information from a driver at a food drive-thru giveaway hosted by the County of Los Angeles and L.A. Regional Food Bank at Deputy Pierre W. Bain Park/Eastside Pool in Lancaster, Nov. 24, 2020. (Photo/Michael Owen Baker)

Vehicles wait patiently their turn in line to pick up medical supplies and drugs for hospitals in all three regions of Malawi. The supplies were made possible by a joint program with World Emergency Relief. Universal Aide, and the Malawi Project.

LA County Parks & Recreation employees David Chanthavongsa, left, and Joseph Owens load food into a car at a food drive-thru giveaway hosted by the County of Los Angeles and L.A. Regional Food Bank at Lennox Middle School in Lennox, Nov. 25, 2020. (Photo/Michael Owen Baker)

Copyright 2013 Hilde Heyvaert.

All rights reserved.

No unauthorized use, reproduction or distribution without prior permission.

Part of the pictures I took during distribution of relief goods to displaced victims of the devastating monsoon floods that took place in Pakistan

Puff-throated Babbler

 

The puff-throated babbler or spotted babbler (Pellorneum ruficeps) is a species of passerine bird found in Asia. They are found in scrub and moist forest mainly in hilly regions. They forage in small groups on the forest floor, turning around leaf litter to find their prey and usually staying low in the undergrowth where they can be hard to spot. They however have loud and distinct calls, including a morning song, contact and alarm calls. It is the type species of the genus Pellorneum which may however currently include multiple lineages.

 

Puff-throated babblers are brown above, and white below with heavily brown streaks towards the breast and belly. They have a chestnut crown, long buff supercilium and dusky cheeks. The throat is white, and is sometimes puffed out giving it the English name. Puff-throated babblers have strong legs, and spend a lot of time on the forest floor. They can often be seen creeping through undergrowth in search of their insect food, looking at first glance like a song thrush. Some subspecies have streaks on the mantle while others, especially in Peninsular India, are unstreaked.

 

The widespread distribution with population variations has led to nearly thirty subspecies being described. The nominate population is found in peninsular India (excluding the Western Ghats). The population in the northern Eastern Ghats is paler and has been called as pallidum while a well marked dark form occurs in the southern Western Ghats which has been named granti (includes olivaceum). The western Himalayas population is punctatum (includes jonesi) and in the east is mandellii which has streaking on the back and nape apart from having call differences. In the east of India, south of the Brahmaputra River occurs chamelum while ripley is found in a small region in eastern Assam (Margherita). Further east in Manipur is vocale and pectorale in Arunachal Pradesh and northern Burma with stageri further south, followed by hilarum, victoriae and minus. Further east are found shanense, subochraceum, insularum, indistinctum, chtonium, elbeli, acrum, oreum, dusiti, vividum, ubonense, euroum, deignani, dilloni and smithi. Several others have been described and many populations are difficult to assign to subspecies.This is the type species for the genus Pellorneum and its generic placement is assured although other species currently included in the genus may be reassigned.

 

This bird is a common resident breeder in the Himalayas and the forests of Asia. Like most babblers, it is not migratory, and has short rounded wings and a weak flight. Its habitat is scrub and bamboo thickets and forages by turning over leaves to find insects.

1 2 ••• 26 27 29 31 32 ••• 79 80